[...] te o wysokim IG dla spowodowania wyrzutu insuliny, powoli jedna odchodzi się od tego zwyczaju) - do 30 minut po treningu spożycie ok. 20-50gr białka serwatkowego (może być izolat, ale i mix w tym przypadku będzie oka). - ok. 45-60min później spożywamy normalny posiłek po treningowy. jw, po co czekac z tym bialkiem? przeciez jesli sie je zapoda [...]
[...] sam zauwazyles na rynku suplementacji wyrozniami kilka frakcji bialkowych, glownie z bialka serwatkowego masz dostepne klasyczne WPC - koncentrat bialek serwatkowych, WPI - izolat bialek serwatkowych oraz WPH - hydrolizat bialek serwatkowych, roznia sie one przede wszystkim stopniem oczyszczenia ze sklandikow pokarmowych takich jak weglowodany i [...]
wszystko jest ok cena odpowiednia tyle mniej wiecej kosztuje serwatka, jednak biorac pod uwage forum na ktorym piszesz zalezy ci na bialku w takim razie potrzebujesz BIAŁKA SERWATKOWEGO (hydrolizat,izolat,koncentrat) utworzony z serwatki. "Jeżeli ktoś Cie nadepnie przeproś go"
[...] węglowodanów o zróżnicowanym IG (do niedawna preferowano tylko te o wysokim IG dla spowodowania wyrzutu insuliny, powoli jedna odchodzi się od tego zwyczaju) - do 30 minut po treningu spożycie ok. 20-50gr białka serwatkowego (może być izolat, ale i mix w tym przypadku będzie oka). - ok. 45-60min później spożywamy normalny posiłek po treningowy.
dj... mozesz spokojnie brac, sam to bialeczko bralem (choc teraz mam inne, lubie zmieniac), jest to wpc a wiec koncentrat bialka serwatkowego, choc maja tez w ofercie izolat i wtedy to jest wpi i jest odpowiednio drozsze, bialeczko dobrze sie rozpuszcza, przynajmniej o smaku naturalnym, poniewaz takie wlasnie bralem, co do smakow to sa na pewno, [...]
wp* = whey protein = * bialka serwatkowego *: c = concentrate = koncentrat i = isolate = izolat h = hydrolisate = hydrolizat artystyczny leniwy' trawikoos księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl ~kopernik sooplementacji~ Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
[...] (340 g) ENERGIA: 1297 kcal TŁUSZCZ: 10 g W TYM NASYCONE KWASY TŁUSZCZOWE: 3,7 g WĘGLOWODANY: 246 g W TYM CUKRY: 75 g BŁONNIK: 4,9 g BIAŁKO: 51 g SÓL: 1,7 Maltodekstryna, izolat i koncentrat białka serwatkowego, kazeina, fruktoza, dekstroza, olej słonecznikowy, syrop glukozowy, odporna skrobia kukurydziana, średnio łańcuchowe trójglicerydy, [...]
szukaj najlepszego bialka serwatkowego / koncentrat lub izolat / i takiego smaku ktorego picie jest dla ciebie przyjemnoscia a nie mordega nie podaje firm i cen bo niektorzy tylko na to czekaja aby sie wymadrzac. kieruj sie jakoscia i smakiem!!!
[...] białko wzorcowe jest znane od lat. Co lepsze? Serwatka ma swoje zalety (szybkość wchłaniania) jak i wady (też szybkość wchłaniania), jajko też ma zalety i wady. Na pewno izolat serwatki jest lepszy od białka jaja. A czy koncentrat też? Trudna sprawa, ale myślę że większych różnic nie ma. Należy też zwrócić uwagę na fakt, że mało który [...]